Tumbo

CampingSverige.se

16.5.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Strulfritt med grillpaket

Först lanserade Swecamp matkassen i samarbete med Middagsfrid som service till sina campinggäster. Nu är det dags för grillpaketet.

Grillpaketet innehåller en lånad grill som levereras till boendet,grillkol eller briketter samt tändvätska.

Grillpaketet innehåller en lånad grill som levereras till boendet,grillkol eller briketter samt tändvätska.


Semester bör innehålla allt utom strul. Därför har Swecamp, Sveriges största kedja för camping och Utomhusupplevelser, undersökt vilka faktorer som kan tas bort för att bidra till en ännu bättre gästupplevelse och en strulfri semester.
Numera kan man som gäst få grill, grillkol och tändvätska levererad till boendeenheten och får mer plats för badbollar, solstolar och förväntansfulla familjemedlemmar i bilen på väg till sommarens slutdestination.

- Vi märker en stor efterfråga på den här typen av tjänst. Att packa in grillen och åka vägen om affären för att köpa grillkol och tändvätska vill många slippa och det är en service som vi mer än gärna ger för att bidra till gästens helhetsupplevelse, säger Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp.

Grillpaketet väljs som tillval i samband med att bokningen görs online på swecamp.se eller i receptionen på anläggningen man besöker och kostar 299 kr.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt