CampingSverige.se

24.6.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Truma 2012: Fem års komponentgaranti för Truma Mover och klimatanläggningar

Trumas professionella kundvård och -rådgivning har redan blivit mycket omskriven i många sammanhang. Nu erbjuder komfortspecialisten för fritidsfordon ännu bättre kundinriktning: Med sitt nya, heltäckande partnerkoncept för återförsäljare i Europa.

Nu erbjuder Truma fem års komponentgaranti för Truma Mover

Nu erbjuder Truma fem års komponentgaranti för Truma Mover


Trumas avtalspartner drar nytta av en mängd fördelar

Trumas avtalspartner drar nytta av en mängd fördelar som de kan ge vidare till sina kunder. Exempelvis får en Truma-partner regelbundet utbildningar om de olika produkterna.
Dessutom har de tillgång till en återförsäljarportal med mängder av tips och information samt användbara marknadsförings- och försäljningsunderlag.
- Vi skickar exempelvis också ut visningsmodeller och utställningar till våra avtalspartner, och med dessa kan kunden uppleva våra produkter i butiken och förstå hur de fungerar, berättar vår återförsäljaransvarige Bernd Gerlach.

Viktigaste fördelen för kunderna: Trumas avtalsåterförsäljare erbjuder
fem års komponentgaranti för alla Truma Mover och klimatsystem. Därmed kan campare försäkra sig om en ytterligare garantirätt, utöver den vanliga garantin för dessa produkter, i tre år till på alla apparatkomponenter.
- Med Trumas partnerprogram har vi skapat en win-win-situation för våra kunder och avtalsåterförsäljare, berättar Bernd Gerlach.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt