Housecar

CampingSverige.se

14.1.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Truma
Dela
 

Truma gasfilter i dubbelpack

Truma introducerar från januari 2017 ett gasfilter dubbelpack till förmånspris på marknaden. Det riktar sig till kunder med ett gastrycksregleringssystem med två flaskor som behöver två gasfilter.

Filtret ger ett effektivt skydd mot förorenad gas.

Filtret ger ett effektivt skydd mot förorenad gas.


"Med detta vill vi tydligt markera att temat ren gas är viktigt för oss“, förklarar Bernd Gerlach, chef för European Retail Management. Truma gasfilter är oumbärligt i husbilar och husvagnar. Det skyddar gasolanläggningen effektivt mot förorenad gas och filtrerar bort 99% av de oljiga partiklarna som kan finnas i gasolen. Det garanterar på så sätt en lång livslängd på gasolanläggningen och alla andra gasdrivna enheter som värmare, kylskåp eller gasolkök.

Dubbelpaketet riktar sig till kunder med ett gastrycksregleringssystem med två flaskor som behöver två gasfilter.

Dubbelpaketet riktar sig till kunder med ett gastrycksregleringssystem med två flaskor som behöver två gasfilter.


Enkel montering

Truma frånsäger sig allt garantiansvar för defekta regulatorer om de används utan filter. "Det är varken ett material- eller ett tillverkningsfel. Därför är det så viktigt att våra kunder använder gasfiltret", säger Gerlach. Det kan lätt byggas in mellan regulatorn och gasslangen och kan användas för alla väggmonterade gastrycksregleringssystem och påfyllbara tank-gasolflaskor.

Kunden bör kontrollera gasfilterpatronen vid varje flaskbyte. Finns oljerester, klara vätskor eller vita kalkavlagringar på patronen eller i filterkoppen, är patronen mättad och måste bytas ut. Principiellt bör filterpatronen bytas ut senast vartannat år.

Priser:

*Truma gasfilter reservpatron: 319,00 SEK
*Truma gasfilter dubbelpack: 1.277,00 SEK
*Truma gasfilter singel pack: 797,00 SEK

Konsumentpriserna är inkl. moms.

Fakta Truma

Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG är den innovativa tillbehörsleverantören för husbilar, husvagnar och mobilt bruk. Det sedan länge etablerade företaget har i över 65 år erbjudit ”bättre komfort på resan” – en omfattande produktportfölj på området värme-, klimat-, vatten- och rangeringssystem samt gas- och strömförsörjning. Truma utmärker sig genom den höga kvaliteten på produkterna, genom den goda servicen och närheten till kunden. Företagets huvudsäte och produktionsort befinner sig i Putzbrunn utanför München. Truma har filialer i Storbritannien, Italien, Sverige, Kina och USA. Totalt sysselsätter familjeföretaget 600 personer. Truma räknas till ”top 100” (www.top100.de) av de mest innovativa bland de medelstora företagen i Tyskland.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt