Housecar

CampingSverige.se

2.3.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Tältvärlden
Dela
 

Vivaldi – ett uterum för hela året

Vivaldi 4-Season är ett unikt fristående ”tält”, ett bekvämt uterum att använda hela året.
– Den optimala lösningen för camping under alla fyra årstider, Vivaldi klarar både snö och full storm, säger Raymond Westin på Euro Tents.

Klicka för större bild


Vivaldi är för dig som tröttnat på att leta tältpinnar, slita med att sätta upp och ta ner förtältet inför sommar och vinter eller hitta plats för allt som måste förvaras under den mörka årstiden.
– I takt med att allt fler utnyttjar sin husvagn året runt växer också intresset för ett tält - ett uterum - som även klarar en snörik vinter, säger Raymond Westin på Euro-Tents, det svensknorska företaget från Hammarö i Värmland.

Vivaldi har ett kraftigt tilltaget stativ i 40/40 mm fyrkantsprofiler av aluminium där tak och väggar på ett unikt sätt fästs stabilt in i stativet. Takväven består av kraftig vävburen PVC, medan väggarna är tillverkade av TenCates belagda polyester som ”andas” och är synnerligen lättskött. Vivaldi kan användas till alla husvagnar, men också till villavagnar och husbilar.

Stormtestad

Vivaldi har funnits på marknaden i fem år och testats rejält i flera snöoväder och våldsamma stormar.
– Inte ens den senaste stormen, ”Egon”, förmådde rubba något av de nio Vivaldi som finns längst ut på Orusts västsida, trots byvindar på närmare 39 sekundmeter, berättar Raymond.
Vivaldi finns i två storlekar, 560- respektive 670-modell båda med ett djup av 3 meter.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt