DCT 2012: Genialisk fastspänningsfot till markiser och förtält

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Med Fix&Go kan du lösgöra markis- eller tältstången från en solid fastspänning utan att skruva loss hela fastspänningsfoten.

Fix&Go kan användas till alla slags ben – bade runda och fyrkantiga. På bilden ses en markisfot

Fix&Go kan användas till alla slags ben – bade runda och fyrkantiga. På bilden ses en markisfot Fix&Go gör campinglivet lite enklare. Fix&Go är en fastspänningsfot som ger möjlighet till en solid fastspänning av tältet eller markisen. När tält- eller markisstången har monterats korrekt i fastspänningsfoten står den säkert och kommer inte lätta eller sjunka ned i marken. Designen gör att fastspänningsfoten i motsats till tidigare utgåvor kan användas till både runda och fyrkantiga stänger. På kvällen när du rullar in markisen eller tar ner solskyddet drar du bara beslagen åt sidorna – så är fastspänningen lösgjord. På det sättet slipper du att skruva loss hela fastspänningsfoten varje dag – och slipper att börja om från början igen nästa dag. Både vanliga tältpinnar och skruvpinnar kan användas tillsammans med Fix&Go. En liten skruvpinne kan med fördel användas i hårt underlag, medan en längre utgåva rekommenderas vid löst underlag. Hitta din lokala DCT återförsäljare här

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket