Cabby 2016: Lockar med hög komfort

Cabby är på banan igen. Efter rekonstruktion siktar den anrika Kristinehamnsbaserade husvagnstillverkaren framåt igen. Med sitt goda rykte och ett omfattande program med 37 olika planlösningar där samtliga finns i två serier – Comfort och Caienna – har företaget en stark utgångsposition modellåret 2016.

Klicka för större bild – Vi fokuserar nu med all kraft på husvagnar och på att ge Cabbyägaren en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Resultatet av dessa ansträngningar hoppas vi återspeglar sig i våra vagnar, säger Mathias Mårtensson, försäljnings- och marknadschef på Cabby, och tillägger:– Det börjar med en skön känsla när man ser linjerna och den släta blanka plåten och fortsätter sedan när man stiger in i vagnen. Det är där man märker skillnaden och ser resultatet av våra ansträngningar. Känsla i varje detalj och en nyvagnskänsla som håller.

Klicka för större bild Utvecklar husvagnsboendetOm modellprogrammet i stort sett ser likadant ut bidrar Cabby till att utveckla husvagnsboendet med innovationer och nytänkande. Ett exempel på det är den skumteknik företaget använder för väggar och tak, det som man själv kallar för Cabbymetoden 2.0. Det handlar om en utveckling av isoleringen som samtidigt minskar ljudnivån och gör karossen starkare.Den goda isoleringen kombinerad med centralvärme och vattenburen golvvärme gör också att Cabby förstärker sitt rykte som en vagn med god boendekomfort året runt, även när det är som kallast på vintern.Bland modellerna kan nämnas familjevagnen Cabby 900 F4F som är en vidareutveckling av företagets storsäljare 800F3F. Förutom att vagnen är större så har stort fokus lagts på att optimera och utveckla förvaringsutrymmen och maximera ytorna. Det finns bland annat en stor garderob med skjutdörrar och en garderob med praktiska hurtsar, ett vinkelkök med väl tilltagna avställningsytor och en soffgrupp som är Cabbys största hittills.

Klicka för större bild Familjevagn till kampanjprisI modellerna 800 LXT Single och Cabby 800 QXT Double, har Cabby skapat ett badrum med bra utrymme och en exklusiv känsla. Badrummet har – utöver dusch och förbränningstoalett – golvmatta med kakelkänsla, garderob, stor spegel och mycket förvaring.Utrustningsmässigt håller Cabby modell 2016 en hög standard. Det gäller exempelvis modellen 650 F2C Family Edition som säljs till ett kampanjpris. I den ingår extrautrustning för 25 000 kronor samtidigt som priset är nedsatt med drygt 40 000 kronor.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket