Dethleffs 2020: Trend i ny skepnad

Av: Daniel Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Trend-serien har utvecklats till en bästsäljare i Dethleffs husbilsprogram. Till 2020-modellerna har två nya planlösningar tagits fram; 6617 EB och 6757 DBL som båda finns som halv- och helintegrerad.

Dethleffs Trend T 6617.

Dethleffs Trend T 6617. Båda planlösningarna stannar under en längd på sju meter och 3,5 ton tillåten totalvikt. Trend T/I 6757 DBL är en planlösning med queensbed och en lounge-sittgrupp. Den nya, moderna sittgruppen är utformad som en lounge med en längsgående långbänk mittemot. Det ger fordonet stor rymd. Det stora badrummet kan skiljas av från boytan genom en skjutdörr. Taksäng för två finns som tillval.

Trend T/I 6757 DBL är en planlösning med queensbed och en lounge-sittgrupp.

Trend T/I 6757 DBL är en planlösning med queensbed och en lounge-sittgrupp. EnkelsängTrend T/I 6617 EB lanserades redan i januari 2019 på CMT i Stuttgart. Det handlar om en kompakt enkelsängsplanlösning med 696 cm totallängd med ett rymligt garage baktill. Modellen har ett stort badrum med duschkabin. Synfältet är fritt hela vägen bak i husbilen när man kommer in. Som tillval kan den halvintegrerade modellen också beställas med en extra tak-enkelsäng. Den integrerade husbilen har en taksäng för två vuxna som standard.

Trend A 7877.

Trend A 7877. AlkovmodellTrend A 7877-2 är längst i serien med 860 cm och kommer nu i ny skepnad. Som alkovbil är den praktisk för familjer och har plats för sex personer, både bältesplatser och bäddar. Tack vare dubbelgolvet fungerar den bra för resor under hela året. Med sin tillåtna totalvikt på fem ton ger den extra mycket utrymme för familjen och en rejäl lastreserv. Detta modellår har Trend A 7877-2 fått ett fräschare och modernare utseende. Bl a har trädekoren Virginia ek tagits bort på vissa ställen och ersatts med en ny kontrastdekor i Welsh White. PVC-golvet har fått en ljusare grå naturnyans och även bordets ytskikt och köksbänken har anpassats. Väggen av lackerat plexiglas bakom köket har bakgrundsbelysning.

Relaterade artiklar

LMC 2022: Fler planlösningar i Sassino

Knaus 2022: Hög Boxdrive, smal Van I och ny hundbur

Kabe 2022: Van byter färg – och får tungt tillval

Bürstner 2022: Interiört lyft på Premio Life

Etrusco 2022: Instegsmärke med trendig design

Hobby 2022: Triss i husvagnsnyheter

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket