Eura 2020: Firar 60 med ny minsting

Av: Marcus Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Eura Integra Line 650 HS är en helintegrerad husbil med kompakta yttermått och rymlig interiör där den stora u-soffan i aktern spelar en framträdande roll. Inget baksäte ger större rymd i bodelen.

Eura 650 HS är 6,5 meter lång och kan fås med 140 eller 160 hästkrafter.

Eura 650 HS är 6,5 meter lång och kan fås med 140 eller 160 hästkrafter. Den är endast 6,5 meter lång och fyra personer får plats vid körning, varav två sitter bältade i aktersoffan. En något okonventionell lösning, men aluminiumprofiler i väggar och golv ska bevara säkerheten, utan att bältesstativet inkräktar på bagageutrymmet under.

Rymlig sittgrupp.

Rymlig sittgrupp. Träfri konstruktionDen är byggd på en Fiat Ducato och levereras med motor på 140 hk, men kan fås i 160 hk-version och med 9-stegs automatare. Precis som övriga Euramodeller är den glasfiberbyggd och därmed träfri. Det ger tystare färd och fullgott skydd mot fukt (10-års garanti). Uppvärmt dubbelgolv, där alla ledningar och kablar är dragna, ger god isolering och med värmepanna (tillval) blir den vintersäkrad.  Avlångt kök med 140 liters kyl, badrum med svängbart handfat som ger bra duschmöjlighet och en bred taksäng borgar för bekvämligheten. Får man besök är det inget problem, i den generösa soffan får alla plats. Möblerna har dessutom tre års garanti.

Relaterade artiklar

Pilote 2022: Populära Évidence och lyxiga Le Voyageur

Polar 2022: Ny design på alla serier

Weinsberg 2022: Nytt lättviktschassi

Weinsberg 2022: Superlätt koncept ökar lastvikten

Sun Living 2022: Plåtis med smart alkov

McLouis 2022: Gör om sitt modellprogram

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket