Stor valfrihet hos Frankia

Av: Sandra Irengård
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Frankia är valmöjligheternas husbil. Varje enskilt fordon kan anpassas efter kundens egna önskemål, och Frankia kan även bygga planlösningar som egentligen utgått om så önskas.

Det finns mycket att se fram emot hos Frankia modellerna säsong 2017.

Det finns mycket att se fram emot hos Frankia modellerna säsong 2017. I stort sett alla planlösningar kan dessutom fås som alkov, halv- eller helintegrerad. Som bas kan kunden välja mellan Mercedes eller Fiat. Samtliga modeller från Frankia får till säsongen 2017 en ny utvändig design, som blir mycket elegant och sportig tack vare den svarta grillen. Vit lackering är standard men grå eller silver finns som tillval. Även inredningen är helt ny och fås i vit färg och noche-trä. F-Line är sedan länge Frankias storsäljare och kan fås både som halv- eller helintegrerad eller som alkov. F-Line rullar på Alko-chassie och har dubbelgolv och goda lastmöjligheter. M-Line är baserad på Mercedes-chassi och kan fås med en starkare motor på 190 hästkrafter med 7-växlad automatlåda. Totalvikten kan fås på hela 5,3 ton som max. Som nyhet till säsongen 2017 fås nu samtliga Frankia-modeller i Sverige med värme från Alde. All invändig belysning är nu led-lampor och det finns nu stort badrum i alla planlösningar.

Relaterade artiklar
Sponsrad artikel

SIM-kortet som ger snabb surf i hela Europa

Sponsrad artikel

Digital tjänst för unika husbilsupplevelser

Upptäck grönskan när Öland Spirar

Johan Skogeryd ny vd för Adria

Tektorcigarren – en mordisk gotlandshistoria

Pilote-specialist utökar med nytt märke

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket